Veleprodaja

Na slovenskem trgu in širše v regiji zastopamo več priznanih tujih proizvajalcev keramičnih ploščic iz različnih držav Evrope. Z našo ponudbo keramike, različnih dizajnov in dimenzij, različnih imitacij naravnih materialov, uresničujemo vsa pričakovanja in želje potrošnikov.
Vse keramične ploščice iz naše ponudbe so narejene z najnovejšimi trend dizajni, iz kvalitetnih in okolju prijaznih materialov. V našem prodajnem širokem naboru keramike lahko izberete ploščice primerne za zaprte prostore v stanovanjih in hišah, za oblogo kopalnic, dnevnih prostorov, kuhinj, predsob, hodnikov, stopnišč.. Prav tako lahko izbirate med keramiko za površine na prostem (granitogres), kar pomeni da imajo ploščice visoko kvaliteto, trdnost, odpornost, proti obrabi in poškodbam.
V letih našega poslovanja smo uspešno zaključili kar nekaj projektov v Sloveniji in širše v regiji, s prodajo, lastnim inženiringom in izvedbo keramike na različnih objektih kot so: hoteli, gostinski objekti, stanovanjski bloki, apartmaji,poslovni in proizvodni prostori.
Vsa leta poslovanja se pridno učimo in prenašamo znanje na vas, naše kupce. Spremljamo razvoj in trende proizvajalcev, ter skupaj z njimi ustvarjamo naše cilje. 

Naš slogan je… OD IDEJE DO CILJA!