fbpx

Grafične podobe kopalnice

V podjetju Kera.net d.o.o. našim strankam nudimo celovito načrtovanje kopalnic in svetovanje pri izbiri kopalniških elementov. Z računalniškim programom omogočamo prikaz kopalnice v realnem okolju. V izrisu se natančno definira uporaba barv, materialov, postavitev ter izbira pohištva v prostoru, razporeditev teh elementov ter vključitev dekoracije.

Kaj potrebujemo za 3D izris

Za izris potrebujemo okvirne mere vaše kopalnice, naši prodajalci pa bodo na podlagi vaših želja in izbire kopalniških elementov izdelali 3D vizualizacijo.

Pred pričetkom potrebujemo za natančen izris dimenzije vaše bodoče kopalnice (tloris z vsemi tremi dolžinami: dolžina, širina, višina)

Lokacije in dimenzije vrat ter oken in smeri odpiranja (tudi vgradno višino in širino)

Lokacije električnih stikal in vtičnic

Lokacije priklopov za vodo in kanalizacijo (WC, tuš/kad, umivalnik, bide …)

Lokacije in dimenzije ogrevalnih teles (radiatorji)

V primeru posebnih, neenakomernih prostorov potrebujemo točno določene dimenzije (npr. mansarda: višina kolenčnega zidu, lokacija in dimenzija strešnih oken)

Obiščite nas

S kombinacijo vaših želja in naših profesionalnih svetovalcev bomo poskrbeli, da bo vaša kopalnica oživela točno tako, kot ste si jo zamislili!

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri